Cum comand?

Daca doriti sa NU pierdeti timpul cu cereri de oferta, cu timp de realizare foarte mare, cu preturi ce ascund "aspecte ce nu s-au discutat", daca doriti un partener de incredere cu experienta in domeniu, atunci trebuie urmati pasii urmatori:

1. Oferta.

Trimiteti o schita, un desen de mana, proiectul gata facut sau doar cateva cuvinte pe office@kitchenexpert.ro si va vom raspunde promt si sigur! Daca doriti relatii despre produse/servicii, puteti sa ne apelati telefonic, oricand, intre zilele de luni si sambata, de la 9:00 la 20:00.

2. Vizita.

Intalnirea la showroom-ul nostru din Dumitru Slugeru 18 se face pentru a va prezenta finisajele, culorile, materialele, accesoriile si optionalele mobilei pe care urmeaza sa o comandati. Cand va veti hotari sa ne vizitati, va rugam sa faceti o programare telefonica sau pe email pentru a evita suprapunerile cu alti clienti.

3. Masuratori.

Un proitectant din cadrul firmei va veni la dvs. pentru a masura spatiul destinat mobilierului, pentru a gandi variante ergonomice de amplasare, fluxuri in bucatarie, pentru a se asigura ca totul va decurge conform planului, etc..

4. Proiect.

Proiectul 3D cu detalii de executie se poate face direct la client daca acesta beneficiaza de 2-3 ore libere, sau la birou, corespondenta facandu-se prin email pana cand beneficiarul este de acord cu desenele propuse.

5. Transport si montaj.

Dat fiind faptul ca producem mobilier de calitate, recomandam ca produsele noastre sa fie transportate si montate de catre personalul nostru sau alt personal autorizat.