Despre noi

KitchenExpert este o ramura a NEOS Invest SRL, companie producatoare in industria lemnului, cu specializare pe mai multe profile, companie cu capital 100% romanesc.

Detinem tehnologie pentru prelucrarea PAL-ului, MDF-ului, a lemnului masiv dar si a solutiilor moderne de amenajare si design.

De peste 10 de ani, oferim clienţilor nostri solutii inovatoare de stocare si design prin departamentele de design-tehnic si prin utilizarea materiei prime de cea mai buna calitate, iar impreuna cu optimizarea costurilor, produsele ajung la un randament ridicat in raportul calitate-pret.

Avand sectie proprie de vopsitorie (cabina presurizata de vopsit, achizitionata in 2012 prin program de finantare) putem produce fronturi si elemente din MDF vopsit, fronturi profilate sau nu, finisate cu lacuri poliuretanice sau acrilice de cea mai inalta calitate dar si fronturi din MDF infoliat la presa cu membrana, astfel toate produsele noastre sa fie calitative si sa aibe un pret corect.Profilarea si gravura 3d se realizeaza cu CNC-ul in 5 axe de catre tehnicienii nostri specializati.

Tehnologia moderna, utilajele de ultima generatie cat si echipa KE de profesionisti pot satisface cele mai inalte pretentii.