Hai să ne cunoaștem!

Conectează-te pentru a începe transformarea casei tale!

0371 717 711

Sună-ne oricând de la 10:00 până la 18:00 de Luni până Vineri

contact@neosinvest.ro

Trimiteți-ne un e-mail oricând, de obicei răspundem în 24 de ore.

Bulevardul Ghencea 126-132, Sector 6, Bucuresti, Romania

Programeaza-te înainte de a ne vizita.

FORMULAR CONTACT

Contactează-ne, Inspiră-ți Casa!

    Ai nevoie de informații?

    Întrebări frecvente

    Termenul maxim de livrare al mobilierului nostru este de 8 săptămâni din momentul lansării comenzii în fabrică. Consilierul tău Neos îți va putea oferi un termen concret în urma discuției de lansare a comenzii.
    Montajul mobilierului de bucătărie durează în medie 2 zile, excepție făcând proiectele mari, al căror termen de montaj crește în funcție de complexitatea acestora. Consilierul tău Neos îți va comunica termenul specific proiectului tău de bucătărie în momentul programării datei de instalare.
    • Dacă ai primit un plan de instalații de la departamentul tehnic, asigură-te că acesta a fost respectat întocmai și spațiul destinat mobilierului este curățat și încălzit.
    • Asigură-ne un spațiu destinat depozitării mobilierului din momentul livrării, până la momentul montajului. În mod uzual, livrăm mobilierul cu o zi înaintea montajului.
    • În momentul încheierii montajului, avem nevoie de prezența ta fizică pentru a face recepția lucrării și pentru a semna procesul verbal.

    În momentul montajului, echipa responsabilă se va asigura că toate electrocasnicele cu ștecher integrat sunt conectate la sursa de curent. Pentru restul conexiunilor, trebuie să contactezi un instalator/electrician autorizat (ex: pentru racordul plitei la gaze naturale, racordul plitei pe inducție la curent și racordurile la apă/scurgere ale chiuvetei, bateriei și mașinii de spălat vase).
    Montăm oriunde în România. Primul pas va fi să ne vizitezi cel puțin o dată unul dintre magazinele Neos pentru a face cunoștință cu materialele cu care lucrăm și soluțiile pe care le propunem.

    Programează o vizită în showroom. Apasă aici.

    Home
    Mobila
    Portofoliu
    Programari